De tijd vliegt…

…De meesten zullen het wel herkennen, voor dat je het weet is er weer een week voorbij! Zo is het inmiddels alweer 3 weken geleden dat we ons 6e blog plaatste. We schreven in dat blog nog trots dat, het tot dan toe, goed lukt om tweewekelijks te posten maar helaas heeft de realiteit ons ingehaald. Nou ja, een weekje later mag geen probleem zijn toch? En soms gebeurt er ook niet zoveel spannends om te melden, vandaar.

Desalniettemin is hier ons 7e blogbericht met onze belevenissen (omtrent onze droom) van de afgelopen weken. Veel leesplezier!

Logo en banner

In het vorige blogbericht onthulde we ons logo dat, wat ons betreft, goed de huidige ontdekkingsfase waarin we zitten weergeeft. Jullie reacties waren louter positief, dank daarvoor! Ook hebben we ons logo voorgelegd aan de community van de DroomplekAcademie waarop we mooie en ook goede, positieve, feedback hebben gekregen.

Als doorontwikkeling willen we ook nog een banner laten maken waarin het logo ook weer (deels) terugkomt. Deze banner kunnen we dan gebruiken op de website en bijvoorbeeld onderaan de nieuwsbrief. Zodra deze gereed is zullen we dat natuurlijk ook aan jullie melden!

Zoals jullie weten heeft Frank Goedjaar ons idee prachtig omgezet in een logo. Achter de schermen is hij druk bezig met de doorontwikkeling van het logo én de banner. Frank heeft inmiddels ook een eigen website dus als je geïnteresseerd bent in wie hij is en wat hij zoal doet én of hij misschien ook voor jou iets kan betekenen? Kijk dan eens op www.frankgoedjaar.nl.

Frank

Training

Tussen alle dagelijkse werkzaamheden door, waar sinterklaas nu ook nog bij komt…, proberen we ons goed te houden aan de trainingsavonden. De dinsdag- en donderdagavond, als de kinderen op bed liggen, gaat de tv uit en pakken we een kop thee om vervolgens in de trainingsstof te duiken.

Inmiddels zijn we beland bij les 6 en die was eerlijk gezegd best pittig. Het kostte ons dit keer nogal wat moeite om de diverse vragen goed te kunnen beantwoorden. Niet zozeer omdat het moeilijk is maar meer omdat we steeds meer de diepte ingaan! We worden aangezet om na te denken over onze (toekomstige) bedrijfsvisie en bedrijfswaarden, waar willen we voor staan en hoe denken we dit te gaan bewaken?

Ook denken we na over onze “ideale” droomgast. Weliswaar iets makkelijker om een beeld bij te vormen maar het roept ook nog steeds de nodige vragen op…
Desalniettemin hebben we dit weekend de resultaten weer kunnen delen in de DroomplekAcademie Community. Het is nu wachten op de feedback die we krijgen en waar we hopelijk mee verder kunnen. En dan dinsdag weer een start maken met les 7!

Tot slot

En zo is het toch ook weer gelukt om een blogbericht te schrijven. Nummer 7, op naar de 10! Wil je meer weten over een bepaald onderwerp, heb je tips & tricks over onze manier van schrijven of wil je misschien zelf wel een keer een gastblog schrijven? Laat het ons dan weten via het contactformulier op de website. Alle input is welkom!

Snoepgoed-sinterklaas

Volgend weekend is het sinterklaas en alhoewel het dit jaar anders zal zijn dan andere jaren proberen we er toch een leuk feestje van te maken. De eerste schoen cadeautjes zijn al gearriveerd, surprises voor school gemaakt en de eerste pepernoten en taaitaai al verorberd. We wensen iedereen een leuk en gezellig sinterklaasfeest!

Lieve groet en tot de volgende blog,
Rob & Leonie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.